Problemer med gamel, slidte elastiske gulve i dine lokaler?

Med vores mange års erfaring indenfor professionel gulvpleje, tilbyder vi en innovation og professionel løsning til at renovere linoleum, PVC, vinyl, gummi og LVT gulve.

    Vi kontakter dig indenfor 12 timer

    Professionelt team

    4.9 ud af 5 stjerner

    Group-3

    Hjulpet mere end 4.500 kunder

    20 års erfaring

    En kostbesparelse på mere end 50%

    Når du vælger at renovere i stedet for at udskifte et gulv, sparer du også store omkostninger og får øget gulvhygiejne. KA Gulvservice er Bona Partner og har sparet virksomheder for mange penge og miljøet, ved gulvrenovering i stedet for nyt gulv.
    Vi hjælper bl.a. hospitaler, sundshedscentre, skoler, offentlige bygninger, kontorer, haller osv.

    Renovering af elastiske gulve

    Renovering af gulv
    En Co2-besparelse på 90%
    En energiudlednings-besparelse på 90%
    En kostbesparelse på mere end 50%
    50% reduceret nedlukningstid af de berørte områder
    Markant reduceret vedhæftning af mikroorganismer for et mere hygiejnisk gulv
    En langt stærkere overflade, der kun skal overfladebehandles løbende

    Nyt gulv
    Nyt gulv =ny produktion = mere udledning af Co2
    Fjern det gamle gulv fra limrester, asbest og andet under – store økonomiske omkostninger
    Operationstiden kan være op til 2-3 dage

    Problemer med gamel, slidte elastiske gulve i dine lokaler?
    KA Gulvservice

    Kristian Andersen - Ejer af KA Gulvserivce ApS

    Mere end bare gulv

    KA Gulvservice er en moderne Gulv-virksomhed, hvor service og kvalitet er nøgleord. Vi aebejder med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser m.m og tilbyder service i form af montering , gulvafslibning og efterbehandling af alle typer gulve.

    Alt arbejde udføres med højteknologiske og miljøgodkendte maskiner, for at værrne bedst muligt om miljøet og medarbejderne.

    KUNDEUDTAGELSER

    HVAD SIGER VORES KUNDER

    Elastiske gulve

    Lad eksperter tage sig af det hårde arbejde og nyd det gode resultat. KA Gulvservice holder til I Herning, og hjælper bl.a. i områder som Ikast, Holstebro, Silkeborg, Ringkøbing mv.

    Hos Ka Gulvservice er vores ydelse alt afgørende, derfor bliver vores service også udført af en kompetent fagmand med mange års erfaring. Vores medarbejder er løbende på kursus, for at få den nyes viden, og altså være klar til at hjælpe kunden.

    Oversigt over Elastiske Gulvbelægninger

    Egenskaber ved Elastiske Gulvbelægninger

    Elastiske gulvbelægninger har flere karakteristika, der adskiller dem fra andre typer. De er tynde og kræver et perfekt jævnt undergulv, da de ikke kan kompensere for ujævne overflader. Deres fleksibilitet gør dem modstandsdygtige over for betydelig slitage, hvilket gør dem til et fremragende valg til områder med meget trafik.

    Typer af Elastiske Gulvbelægninger

    Elastiske gulve findes i mange varianter, designet til at imødekomme specifikke behov. For eksempel er lyddæmpende typer ideelle til boligområder, hvor støjreduktion er afgørende. Skridsikre versioner er perfekte til miljøer, hvor sikkerhed er i fokus, mens ledende gulve anvendes i områder, der kræver beskyttelse mod elektrostatisk afladning (ESD).

    Installationsprocessen for Elastiske Gulve

    Installation af elastiske gulve kræver omhyggelig forberedelse. Underlaget skal være jævnt, rent og tørt for at sikre korrekt vedhæftning. Gulvmaterialet bør tilpasses rummets temperatur og fugtighed for at forhindre problemer som bule eller krympning. Afhængigt af typen kan gulvet lægges løst, fuldt limet eller delvist fastgjort.

    Vedligeholdelse og Holdbarhed

    For at bevare elasticiteten og levetiden på disse gulve er regelmæssig rengøring og korrekt pleje essentielt. Elastiske gulve er generelt lette at vedligeholde, kræver kun periodisk fejning og gulvvask. Det er dog vigtigt at bruge de rigtige rengøringsprodukter for at undgå at beskadige overfladen.

    Epoxy Gulvbelægninger: En Introduktion

    Epoxy gulvbelægning er et harpiksholdigt gulvsystem, kendt for sin høje holdbarhed, modstandsdygtighed over for kemikalier og glatte overfladefinish. Det bruges ofte i industrielle og kommercielle miljøer samt i private garager, på grund af dets robusthed og nemme vedligeholdelse.

    Fordele ved Epoxy Gulvbelægninger

    Epoxy gulve har mange fordele, herunder enestående holdbarhed, modstandsdygtighed over for barske kemikalier og et æstetisk tiltalende udseende. De er også sømløse og nemme at rengøre, hvilket gør dem ideelle til miljøer, der kræver strenge hygiejnestandarder.

    Epoxy vs. Andre Gulvtyper

    Sammenlignet med elastiske gulvbelægninger tilbyder epoxy gulve overlegen modstandsdygtighed over for tungt maskineri, kemikalier og fodtrafik. Dog kan elastiske gulve være at foretrække i miljøer, hvor komfort og støjreduktion er prioriteret, da epoxy gulve kan være hårdere og mindre stødabsorberende.

    Installationsprocessen for Epoxy Gulve

    Installation af epoxy gulve involverer flere trin, startende med forberedelse af overfladen for at sikre vedhæftning. Betonsubstratet skal være rent, tørt og uden revner. Epoxyharpiksen blandes og påføres i lag, ofte med yderligere belægninger for ekstra beskyttelse eller dekorative finish.

    Vedligeholdelse og Lang Levetid for Epoxy Gulve
    Vedligeholdelse af epoxy gulve er enkel, kræver regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og vand. For at bevare gulvets glans og forhindre ridser anbefales det at undgå slibende rengøringsredskaber og hårde kemikalier.

    Anvendelser af Epoxy Gulvbelægning
    Epoxy gulve er yderst alsidige og bruges i forskellige miljøer såsom garager, lagerhaller, hospitaler og kommercielle køkkener. Deres modstandsdygtighed over for tunge belastninger og kemikaliespild gør dem ideelle til industrielle anvendelser, mens deres slanke udseende passer til moderne kommercielle rum.

    Miljøpåvirkning af Elastiske og Epoxy Gulve

    Både elastiske og epoxy gulvbelægninger har miljømæssige overvejelser. Elastiske gulve, afhængigt af materialet, kan være miljøvenlige og biologisk nedbrydelige. Epoxy gulvbelægning, selvom den er holdbar og langtidsholdbar, involverer syntetiske materialer og kemikalier, som kan have miljøpåvirkninger. Det er vigtigt at overveje disse faktorer, når man vælger den rigtige gulvløsning.

    Ofte Stillede Spørgsmål

    1. Hvad er de vigtigste typer af elastiske gulve?

      • Linoleum, vinyl, kork og gummi er de primære typer, hver med unikke egenskaber og anvendelser.
    2. Hvor holdbare er epoxy gulve?

      • Epoxy gulve er ekstremt holdbare, modstandsdygtige over for tung fodtrafik, kemikalier og mekanisk belastning, hvilket gør dem ideelle til industriel og kommerciel brug.
    3. Kan epoxy gulve installeres i private hjem?

      • Ja, epoxy gulve er stigende i popularitet i private garager, kældre og køkkener på grund af deres holdbarhed og æstetiske appel.
    4. Er elastiske gulve nemme at vedligeholde?

      • Ja, elastiske gulve er generelt lette at vedligeholde og kræver kun regelmæssig rengøring for at holde dem i god stand.
    5. Hvordan adskiller installationsprocessen sig mellem elastiske og epoxy gulve?

      • Elastiske gulve kræver omhyggelig forberedelse af underlaget og kan lægges løst eller limes fast, mens epoxy gulve involverer en flerstadig proces med præcis overfladeforberedelse og flere lag.
    6. Hvad er de miljømæssige overvejelser ved epoxy gulve?

      • Selvom epoxy er holdbart og langtidsholdbart, involverer dets produktion og bortskaffelse syntetiske kemikalier, som kan have miljømæssige påvirkninger sammenlignet med naturlige materialer, der bruges i nogle elastiske gulve.

    Vores team:

    BRUG FOR HJÆLP AF VORES EKSPERTER

    Kristian

    Direktør

    Thomas

    Salg/Reklamation

    Morten

    Butik/Gardiner

    Karina

    Afdelingsleder for gulvsliber

    Christina

    Økonomiansvarlig

    BRUG FOR HJÆLP?

    KONTAKT OS